terug naar portfolio

Onder de naam Designed by Ruth werk ik naast mijn studie als grafisch vormgever en fotograaf. Mijn werk varieert van logo’s, huisstijlen en websites tot bruiloft- en food fotografie. Elke opdracht is weer een nieuwe uitdaging en de afwisseling houdt mij scherp. 

Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen en te verdiepen in onderwerpen die mij interesseren of ik nog weinig over weet. Zo wilde ik bijvoorbeeld leren om zelf micro-interactions te maken. 

De Govjam is een jaarlijks terugkerend evenement waar overheid, ontwerpers en studenten samenwerken om de publieke dienstverlening te verbeteren en te vernieuwen. Wereldwijd wordt er 48 uur gewerkt aan verschillende vraagstukken.

Tijdens mijn studie ben ik vooral op zoek gegaan naar uitdaging en verdieping, omdat ik vond dat ik dit te weinig kreeg. Daarom heb ik een aantal keer meegedaan aan de GovJam. Door deel te nemen hieraan heb ik kunnen samenwerken met disciplines uit verschillende vakgebieden, veel kunnen leren van andere ontwerpers en vooral nieuwe mensen leren kennen.