Het liefst ben ik elke dag bezig met creëren. Hierbij kun je denken aan het opknappen van een meubelstuk, tuinieren, koken etc. Daarnaast ben ik werkzaam als designer en fotograaf. Ik word vooral geïnspireerd door mijn omgeving! 

Ohja, mijn naam is Ruth. Ik ben 25 jaar en ik woon in de Noordoostpolder.
Leuk om je te ontmoeten!

IN MIJN VRIJE TIJD HOUD IK MIJ BEZIG MET

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER MIJ

Super gezellig om mee samen te werken. Ruth is super ondernemend en weet altijd iets creatiefs neer te zetten.

Ruth is een gedreven persoon die weet wat ze wil. Ze is creatief, ondernemend en perfectionistisch ingesteld, hierdoor is ze streng naar zichzelf. Als ze ergens voor gaat dan geeft ze 100% en zorgt ze dat ze iets moois neerzet.

Ruth is een leuk, serieus, toegewijd en realistisch persoon.

CONTACT

Bel mij op 06 100 937 55 of stuur een bericht naar designedbyruth@gmail.com